номери наших телефонів0 (800) 310-300
0 (800) 310-300 8 (063) 810-02-20 8 (068) 810-02-20

Графік роботи колцентру:

ПН - ПТ з 10:00 до 19:00

СБ з 10:00 до 15:00

НД - вихідний

Онлайн підтримка:

ПН - НД з 9:00 до 20:00

0
Товар доданий до обраного
0

Ігровий комп'ютер для Apex Legends

Ігровий комп'ютер для Apex Legends

Ігровий ПК для Apex Legends

Ігровий комп'ютер для Apex Legends

Apex Legends – Жанр королівської битви було вигадано не вчора і здавалося б, що після успішного PUBG та ще більш успішного Fortnite ніщо не могло досягти такої ж величі, якої досягли вони. Здавалося, що вже вигадали все – але Apex Legends з ноги відкрив двері ігрової індустрії та став швидко захоплювати користувачів одного за одним. Що ж таке Apex Legends? Чого від нього очікувати та чи є в ньому та сама пательня, завдяки якій ігри стають популярними? Саме про це ми й поговоримо далі!

Про гру

Сюжет? Звідки сюжет у сесійній грі? Насправді сам Apex Legends не розрахований на сюжетну компанію чи щось таке. Гравцям пропонують розважатися, працювати в команді та насолоджуватися кожною сесією, тож ця гра не про історію. Не дивлячись на це, цілком очікуваним буде, якщо в інтернеті з'являться історії героїв, як це було, наприклад, в Overwatch та League of Legends. Отож очікуємо красиві синематики, а тим часом заробляємо ігрову валюту та збільшуємо кількість доступних героїв до максимума!
 

Системні вимоги ігрового ПК для Apex Legends

Apex Legends відрізняється широтою можливих налаштувань. Гра може бути запущена як слабкими комп'ютерами на мінімальній графіці, так і топовими машинами на максималках, які будуть використовувати всі 8 гігабайт відеопам'яті. Працює гра лише на 64-розрядних операційних системах, починаючи з Windows 7.

Мінімальні системні вимоги Apex Legends

  • Процесор: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i3 9100(1080p)
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарту: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti/AMD Radeon RX 550 4GB
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

Рекомендовані системні вимоги Apex Legends (FullHD)

  • Процесор: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i5 10500
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарту: NVIDIA GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 6600
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

Рекомендовані системні вимоги Apex Legends (2к)

  • Процесор: AMD Ryzen 5 5600X / Intel Core i5-11600K
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарту: NVIDIA GeForce RTX 3070 / AMD Radeon RX 6700 XT
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

Як підібрати оптимальний ПК для Apex Legends

Який процесор потрібен для Apex Legends

Стабільна робота гри – те, чого прагнути кожен геймер, купуючи новий комп'ютер. Якщо ви хочете насолоджуватися грою, замість того, щоб займатися діджеїнгом налаштувань, рекомендуємо придбати хороший 6- або 8-ядерний процесор. До списку кандидатур потрапили такі моделі: AMD Ryzen 5 5600X / Intel Core i7-10700K

Яка відеокарта потрібна для Apex Legends

Відеокарту – найважливіший елемент комп'ютерних ігор. Рекомендуємо зробити вибір з лінійки ігрових GPU від Nvidia, розпочавши з 4-гігабайтних відеоадаптерів: Nvidia GeForce GTX 1650/Nvidia GeForce GTX 1660. Для гри в 4К радимо використовувати флагманські моделі із серії RTX: Nvidia GeForce RTX30.

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Apex Legends

Вимоги Apex Legends до ОЗУ низькі, тому можна обійтися планкою на 8 гігабайт стандарту DDR4. Економити на жорсткому диску не радимо, оскільки SSD-накопичувач може суттєво покращити роботу вашого ПК.

Огляд гри Apex Legends

Атмосфера

Що ж таке Apex Legends? Чого від нього чекати та чи є в ньому та сама пательня, завдяки якій ігри стають популярними? Саме про це ми поговоримо далі!

Геймплей

Ви вже напевно чекаєте поки ми розповімо що гра починається з того, що ви летите на космольоті десь на околицях галактики та стрибаєте у капсули для висадки на ігрове поле? А ось і ні! Гра в Apex Legends починається задовго до вашої появи на карті, адже в цьому питанні Apex Legends люб’язно позичив ідею у не менш відомої гри – Overwatch. Річ у тім, що в Apex Legends присутні герої. Так, так, саме класичні герої, й в кожного з них є свої власні вміння. На початку гри вам доступно всього шість героїв, але з часом їх кількість збільшується. За кожну битву ви отримуєте ігрову валюту за яку і можете придбати нових героїв. Звісно, якщо ви хочете отримати доступ до всього одразу – ви можете завітати до старого друга банкомата, та закинути трошки грошенят на гру. Таким чином, ви зможете купити всіх героїв після першого запуску, але зараз не про це. У Apex Legends акцент зроблений не на “кожен сам за себе”: а на “разом нас багато”. Тобто кожен матч побудований на командній грі, вам доведеться підбирати героїв під конкретних супротивників та локацію. Що ж стосується кількості гравців, то вона в Apex Legends далеко не стандартна. Річ у тім, що більшість королівських битв розрахована на 100 гравців. Аналогічні ігри з можливістю обирати героя – на 10 гравців, а Apex Legends вирішив що щось середнє теж підійде, тому одночасно з вами вижити намагатимуться аж 60 гравців. Додає екшену й ігрова локація, яка значно менша, ніж ви звикли бачити в інших королівських битвах, тож засумувати вам не вдасться. Ще однією цікавою механікою, незвичною для батл роялів, сміливо можна назвати воскресіння. Річ у тім, що після вашої смерті один з гравців вашої команди може повернути вас у гру у спеціальному терміналі. Варто зазначити, що в терміналі ви опинитеся взагалі без луту, тож збиратися та йти у бій доведеться максимально швидко. Враховуючи зменшену кількість гравців, відчутно менші локації та можливість воскресити свого побратима – складається враження що ця гра займатиме у вас цілу вічність, але це не так. В середньому партія в Apex Legends займає близько 25 хвилин, адже те що вас воскресили ще не означає, що вас водночас не вб’ють. В цілому, геймплей Apex Legends пропонує багато варіантів взаємодії між гравцями, але улюбленої пательні тут все ж таки немає.

Игровой ПК для Apex Legends

Підбиваючи підсумки по геймплею... Ні, не поспішайте, поки що ми тільки про геймплей – так ось, Apex Legends створений людьми для людей. Ця гра не намагається знущатися над вами за допомогою довгих сесій чи повільного лутозбирання. Навпаки, як слід оглянути кишені гравця без ознак життя можна за секунду, а вже в наступну – використовувати трофейну зброю для знищення інших гравців. Тож якщо ви шукали щось, що не займатиме у вас більше 25 хвилин і при цьому буде спроможне розважати вас протягом усієї сесії – Apex Legends це те що треба!

Графіка

Не дивлячись на те, що до сесійних ігор зазвичай не використовуються класичні вимоги стосовно графіки – Apex Legends приємно дивує деталізацією оточення та текстурами гравців. Звісно, мови про реалізм тут не йде, оскільки реалізму в ігровому світі вже більше ніж достатньо. Навпаки, в Apex Legends вас чекатимуть кислотні кольори, максимальний драйв та досить якісно пропрацьовані локації. Що ж стосується косметики – як і у більшості безкоштовних сесіонок вона тут доступна. Ви можете розмалювати свою зброю, або зробити одного з героїв ще красивішим ніж він є, звісно що за реальні гроші. Варто зазначити, що косметика не впливає на гру від слова зовсім. Текстури що можна змінити не відрізняються від стокових, тож очікувати незвичайних властивостей від куплених предметів, як наприклад у Dota 2 – не варто. Ця гра точно не підійде гравцям, яким потрібна точна фізика та деталізовані моделі зброї, оскільки зброя у валоранті – це результат знайомства гейм дизайнера з коміксами. І хоча в окремих моделях зброї можна побачити знайомі риси та деталі від реальних одиниць – це скоріше збіг, ніж побажання автора скористатися елементами реальної зброї без оплати ліцензії за використання.

Що ж в результаті?

Підбиваючи підсумки стосовно Apex Legends ми можемо з усією відповідальністю заявити, що це крута гра для тих, хто вже бачити не може класичні королівські битви. Тут результат кожної сесії залежить не від того який ви молодець, а від того чи вмієте ви працювати в команді. Це до речі, робить Apex Legends чудовим варіантом для гри з друзями, адже спілкуючись у діскорді під час сесії ви зможете набагато краще злагодити свої дії та врешті-решт перемогти. Якщо ж ви адепт класичних королівських битв – ми все одно порадимо спробувати Apex Legends. Адже керуючись головним правилом ігрового всесвіту – не спробуєш, не дізнаєшся!

Игровой компьютер для Apex Legends

Підбираємо оптимальний ПК для Apex Legends від Hyper Ditek

Купити ігровий комп`ютер в Україні завжди можна не виходячи з дому. Для цього ми рекомендуємо скористатися послугами інтернет-магазину HyperDitek – тут лише найкращі ігрові збірки. Перше знайомство з асортиментом HyperDitek рекомендуємо почати з чотирьох моделей, підібраних під Apex Legends.

Стандартні системні вимоги Apex Legends для ПК

HyperDitek Core i5 10400 / GTX 1650 бюджетний ігровий ПК зі складання HyperDitek з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400 (2.9 – 4.3 Ghz). Модель обладнана ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4/2666). Уся інформація буде збережена на SSD-накопичувачі (480 гігабайт).

Високі системні вимоги Apex Legends для ПК

HyperDitek Core i5 10400 / GTX 1660 – ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400 (2.9 – 4.3 Ghz). Ідеальний варіант для роботи та відпочинку у світі комп'ютерних ігор з високими графічними налаштуваннями, домогтися яких дозволяє дискретна відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB/GDDR6). ПК забезпечений 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4/2666) та SSD-диском з 480 гігабайтами пам'яті. Охолодженням центрального процесора займається кулер Wraith Max.

Ультра системні вимоги Apex Legends для ПК

HyperDitek Core i5 10600KF / RTX 2060 – ігровий ПК у симпатичному корпусі QUBE BREEZE – дизайнерська розробка HyperDitek з RGB LED-підсвічуванням. Усередині знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-10600K (4.1 4.8 Ghz), який відрізняється роботою на 12 потоків. Для графічної обробки використовується дискретна відеокарта NVIDIA GeForce RTX 2060 (8 GB). Кількість ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3000 Gaming), кількість постійної пам'яті – 480 гігабайт + 2 терабайти (SSD + HDD).

2К системні вимоги Apex Legends для ПК

HyperDitek Core i7 10700K/RTX 3070 – ігровий ПК у корпусі QUBE WIZARD. Відрізняється тихою та продуктивною роботою, а також естетичною зовнішністю з LED-підсвічуванням. Модель обладнана 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700F (2.9 – 4.8 Ghz) та дискретною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB), реліз якої відбувся в 2020 році. Для зберігання файлів використовується 1-терабайтний SSD-накопичувач. Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4/3200 Gaming).

Ми будемо дуже раді, якщо ця невелика стаття допомогла Вам зрозуміти який ПК вам потрібен, і можливо Ви отримали відповіді на ваші запитання. В нашому інтернет-магазині, Ви зможете купити комп'ютер для Sniper Elite 5 у каталозі. Також є можливість замовити складання ПК на замовлення, виходячи з ваших побажань та бюджету. Сміємо помітити, що в нашому магазині можна придбати не тільки ігровий комп'ютер, але і ПК для офісу або ком'ютер для дизайнера.

Цікаві пропозиції

Чому варто вибрати нас

Професійна збірка

Конфігурації комп'ютерів складені з урахуванням оптимального співвідношення вартість, продуктивність, надійність, на основі досвіду сотень професіоналів із сайту overclockers!

Спеціальне тестування

Для виявлення браку – за бажанням замовника, системний блок проходить 24-годинну перевірку за допомогою набору спеціальних тестових програм безкоштовно.

ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ

Гарантія на наш системний блок 3 роки! У наших збірках корпус не опечатується.

ПІДТРИМКА

Післяпродажна підтримка – Ви можете сміливо звернутися до нас з будь-якого питання, ми Вас не покинемо і допоможемо вирішити проблеми, що виникли.

Чат с менеджером