номери наших телефонів0 (800) 310-300
0 (800) 310-300 8 (063) 810-02-20 8 (068) 810-02-20

Графік роботи колцентру:

ПН - ПТ з 10:00 до 19:00

СБ з 10:00 до 15:00

НД - вихідний

Онлайн підтримка:

ПН - НД з 9:00 до 20:00

0
Товар доданий до обраного
0

Ігровий ПК для Fortnite Battle Royale

Купити ігровий ПК для Fortnite Battle Royale

Ігровий ПК для Fortnite Battle Royale

Ігровий комп'ютер для Fortnite Battle Royale; гра яка варта вашої уваги

Жанр королівської битви сьогодні є одним з найпопулярніших на ринку. Розробники з усіх куточків світу пропонують гравцям безліч ігрових проєктів у різній стилістиці та з різними можливостями. Однак, крім новачків на ринку королівських битв також присутні мастадонти. Одним з велетнів жанру королівська битва є гра Fortnite Battle Royale. Fortnite Battle Royale – це королівська битва в якій ігровий процес не обмежується одним лише виживанням. Для гравців відкрито безліч можливостей будування, а за допомогою спеціальних пристроїв ви можете пересуватися по ігровій карті так швидко, як вам тільки хочеться.

Арсенал зброї у Fortnite Battle Royale теж може похизуватися різномаїттям, враховуючи незвичний для гравців дизайн ігрового світу зовсім не дивно, що тайтл сподобався як новачкам, так й досвідченим гравцям королівських битв декому навіть спадає на думку придбати ігровий комп`ютер виключно для цієї гри. Щоб досягти успіху в Fortnite Battle Royale мало прицільно стріляти та знати карту, необхідно бути спритним та передбачати дії супротивника ще до того як він сам вирішить, що буде робити. Цілком зрозуміло, що для настільки динамічної гри вам знадобиться потужна система, тож можливо варто задуматися над тим, щоб придбати ігровий комп'ютер. Але чи вартий Fortnite Battle Royale такої уваги з боку користувачів? Саме про це ми й розповімо далі в нашому огляді.

Системні вимоги ігрового ПК для Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale не требует от вас мощного ПК с i9 процессором от Intel. Игра спокойно запускается на компьютерах средней мощности, и даже на компьютерах бизнес класса. Системные параметры игры выглядят следующим образом:

Мінімальні системні вимоги Fortnite Battle Royale

  • Процесор: Intel Core i3-3225 / AMD Athlon X3 845
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайти
  • Відеокарта: Intel HD 4000 (інтегрована відеокарта)
  • Операційна система: Windows 7 і вище

Рекомендовані системні вимоги Fortnite Battle Royale

  • Процесор: Intel Core i5-7300U / AMD Ryzen 3 3300U
  • Оперативна пам'ять: 8 гигабайт та більше
  • Відеокарту: Nvidia GTX 960 / AMD R9 280
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

Як підібрати оптимальний ПК для Fortnite Battle Royale

Який процесор потрібний для Fortnite Battle Royale

Якщо ви не любитель сучасних одиночних ігор, і орієнтуєтеся для покупки комп'ютера, який зможе виконувати найпростіші дії, а також запускати Fortnite: Battle Royale, ви можете обійтися 2-ядерним процесором, який працює на чотири потоки. Відсутність багатопоточності такого процесора для цієї гри не буде великою втратою.

Яка відеокарта потрібна для Fortnite Battle Royale

Розробники гри заявляють, що Fortnite Battle Royale запуститься навіть на інтегрованій відеокарті. Перевіряти це ми не стали б, і купили відразу хорошу дискретну відеокарту від Nvidia чи AMD. Оптимальним варіантом для цієї гри на ПК буде відеокарта, обсяг відеопам'яті якої дорівнює 2 Гб.

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Fortnite Battle Royale 

Чотири гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR4 можуть розкрити потенціал Fortnite Battle Royale. Якщо ваша материнська плата не підтримує новий стандарт, зверніться до попереднього (DDR3), купивши планку на 8 Гб. Як накопичувач вибирайте HDD-диск. Його обсяг може бути середнім, адже гра важить зовсім небагато.

Огляд гри Fortnite Battle Royale: Стара-нова колда

Атмосфера

Перше чим Фортнайт разюче відрізняється від інших королівських битв які представлені на ігровому ринку, це звісно атмосфера. У той час як найголовніший конкурент та лідер жанру в минулому – PUBG намагався запропонувати гравцям якомога більш реалістичний геймплей – Фортнайт навпроти, пропонує незвичну мальовану графіку та справжній вибух кольорів. Подумайте тільки, на відміну від PUBG де всі гравці опинилися на карті після вдалого стрибка з парашутом – у Фортнайт гравці стрибають з літаючого шкільного автобуса. Тільки цього достатньо, щоб уявити справжню атмосферу тайтлу. Крім цікавого метода десантування Фортнайт також може похизуватися широким асортиментом зброї, яка має купу скінів з певною тематикою, так і таких що були створені заради жарту. Окремої уваги гідні івенти, адже такого ігрова індустрія гравцям ще не пропонувала.

Майже кожні півроку у Фортнайт приходить оновлення де ви можете зустрітися з відомими акторами, музикантами або просто особистостями про які знають усі. Під час івенту вас також можуть очікувати цікаві сюрпризи, наприклад прямо посеред битви карта може просто піти під воду забравши за собою усіх не надто спритних гравців. Тож підбиваючи підсумки стосовно атмосфери у Фортнайт ми цілком розуміємо, чому деякі гравці настільки багато часу проводять у грі, адже вона дійсно варта уваги.

Ігровий компьютер для Fortnite Battle Royale

Геймплей

Не дивлячись на те що Фортнайт буквально фонтанує кольорами та спецефектами – вам не обов'язково знадобиться збірка ПК на замовлення. Завдяки використанню відносно не нового рушія та максимальній оптимізації на всіх платформах Фортнайту вдалося значно збільшити коло своїх фанатів, нехай й через суттєвий проміжок часу після виходу на ринок. Геймплей Фортнайту з одного боку може здатися вам знайомим, а з іншого – абсолютно новим. Класичне виживання у королівській битві тут поєднане з будуванням та необхідністю максимально спритно вигадувати стратегії ведення бою. Тож якщо ви думаєте що Фортнайт чудово підійде для того, щоб розслабитися – в нас для вас погані новини. Однак, якщо ви фанат королівських битв та готові позмагатися за першість – Fortnite надасть вам всі можливості та інструменти, щоб ваша ігрова сесія була незабутньою, а градус емоцій під час чергового кілла тільки зростав.

Графіка

Не дивлячись на величезний спектр ефектів Фортнайт не є вкрай вимогливою до технічних характеристик Пк грою. Завдяки використанню свого власного, мальованого стилю – розробникам вдалося запропонувати гравцям картинку, яка, на перший погляд виглядає неймовірно деталізованою, однак насправді не дає надмірного навантаження на вашу відеокарту. Саме оптимізація та можливість грати майже на будь-якому ПК, стали однією з причин популярності Фортнайт. Однак, якщо ви хочете отримати максимальне задоволення від гри скоріше за все вам знадобиться комп'ютер для Fortnite Battle Royale. Така система має мати якомога більше оперативної та відеопам'яті, оскільки саме ці показники впливатимуть на плавність та швидкість всього, що відбувається на вашому екрані. Підбиваючи підсумки стосовно Фортнайт ми впевнено можемо сказати це одни з найуспішніших тайтлів серед усіх сервісних ігор на ринку. Завдяки постійним оновленням, різноманітному гемплею та справжньому вибуху кольорів Фортнайт прийшовся до смаку як новачкам в ігровому світі – так й досвідченим геймерам. Окремо варто відмітити чудову оптимізацію яка не змушує вас шукати комп'ютер для Fortnite Battle Royale, але нагородить вас якщо ваше залізо буде максимально сучасним. Якщо ви давно шукали гру, в якій зможете отримати море емоцій та як слід розважитися познайомтеся з Фортнайт. Запевняємо, цей тайтл вас не розчарує!

Игровой компьютер для Fortnite Battle Royale

Підбираємо оптимальний компьютер для Fortnite Battle Royale від інтернет-магазину Hyperditek

Для Fortnite Battle Royale ми підібрали ігрові комп'ютери. Збірка комп'ютера від HyperDitek – еталон високої якості та максимальної продуктивності.

Стандартні системні вимоги Fortnite Battle Royale для компьютера

HyperDitek  Core i3 10100 / GTX 1650 ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3GHz), який працює на 12 потоків. Відеокарта - Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). У збірці встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/2666 MHz) та два файлові накопичувачі: HDD (1 TB).

Высокие системные требования Fortnite Battle Royale для компьютера

HyperDitek Core i5 10400 / GTX 1660 Super ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3GHz) і 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Є пристойна кількість фізичної пам'яті: SSD (500 GB). Встановлена відеокарта – NVIDIA GeForce GTX 1660 Super (6 GB).

Ультра системные требования Fortnite Battle Royale для компьютера

HyperDitek Core i5 12400 / RTX 3060 ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5-4.4GHz) з 12 потоками для обробки. Комп'ютер укомплектований ігровою відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3060 (12 GB), яка на даний момент по праву вважається однією з найкращих. Вона підтримує такі технології покращення графіки як: Ray Tracing, DLSS, Reflex. Присутня велика кількість ОЗП – 16 гігабайт стандарту DDR4 (3200 Gaming). Файлові накопичувачі: SSD (1 TB).

4К системні вимоги Fortnite Battle Royale для компьютера

HyperDitek  Core i5 12400/ RTX 3070 – кастомний ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5-4.4GHz), який працює на 12 потоків. У збірці встановлено водяне охолодження, 16 гігабайт стандарту DDR4 (3200 Gaming). Також ви можете побачити одну з найпотужніших відеокарт на сучасному ринку – NVIDIA GeForce RTX 3070 (8 GB). Файлових накопичувачів два: SSD (1 TB).

Ми будемо дуже раді, якщо ця невелика стаття допомогла Вам зрозуміти який компьютер вам потрібен, і можливо Ви отримали відповіді на ваші запитання. В нашому інтернет-магазині компьютерів, Ви зможете купити комп'ютер для Call of Duty Warzone у каталозі. Також є можливість замовити збірку ПК на замовлення, виходячи з ваших побажань та бюджету. Сміємо помітити, що в нашому магазині можна придбати не тільки ігровий комп'ютер, але і ПК для офісу або комп'ютер для графічного дизайнера.

Цікаві пропозиції

Чому варто вибрати нас

Професійна збірка

Конфігурації комп'ютерів складені з урахуванням оптимального співвідношення вартість, продуктивність, надійність, на основі досвіду сотень професіоналів із сайту overclockers!

Спеціальне тестування

Для виявлення браку – за бажанням замовника, системний блок проходить 24-годинну перевірку за допомогою набору спеціальних тестових програм безкоштовно.

ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ

Гарантія на наш системний блок 3 роки! У наших збірках корпус не опечатується.

ПІДТРИМКА

Післяпродажна підтримка – Ви можете сміливо звернутися до нас з будь-якого питання, ми Вас не покинемо і допоможемо вирішити проблеми, що виникли.

Чат с менеджером