номери наших телефонів0 (800) 310-300
0 (800) 310-300 8 (063) 810-02-20 8 (068) 810-02-20

Графік роботи колцентру:

ПН - ПТ з 10:00 до 19:00

СБ з 10:00 до 15:00

НД - вихідний

Онлайн підтримка:

ПН - НД з 9:00 до 20:00

0
Товар доданий до обраного
0

Ігровий ПК для Call of Duty Warzone

Ігровий ПК для Call of Duty Warzone

Ігровий ПК для Call of Duty Warzone

Ігровий комп'ютер для Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone -комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена компаніями Infinity Ward і Raven Software в 2020 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4/5, Xbox One, Series X/S.

Про гру

Call of Duty Warzone Battle Royale на 150 осіб, видана легендарною компанією Activision. Гра одержала позитивні відгуки після релізу. Її мінімальний щоденний онлайн не падає нижче за позначку в 300 тисяч гравців. Серія Call of Duty має мільйони фанатів по всьому світу та цілком виправдано вважається однією з найкращих в жанрі шутер. Перших фанатів серія отримала завдяки цікавому сюжету та широкому асортименту зброї, однак, творці вирішили що настав час рухатися далі. Call of Duty Warzone – це абсолютно безкоштовний кооперативний шутер що працює по принципу королівської битви. Завдяки використанню механік, які вже були присутні в портфоліо Activision, компанії вдалося запропонувати гравцям саме те, чого вони очікували. Не останню роль у популярності Call of Duty Warzone зіграв і період, коли тайтл став доступним гравцям. Після анонсу Call of Duty Warzone мало хто сумнівався що цей проєкт стане справжнім хітом. Але чим саме може похвалитися Варзон у порівнянні з іншими? Про це ми й розповімо далі.

Системні вимоги ігрового ПК для Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone піддається широким налаштуванням. Це мультиплатформенна гра, що займає багато місця на жорсткому диску і потребує 64-розрядну операційну систему. Для мінімальних налаштувань ви можете використовувати відеокарту на 3 гігабайти відеопам'яті, тоді як для максимальних знадобиться бюджетна ігрова відеокарта з 6 гігабайтами типу GDDR5/GDDR6. З деталями системних вимог Warzone ви можете ознайомитись нижче:

Мінімальні системні вимоги Call of Duty Warzone

  • Процесор: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарту: Nvidia GeForce GTX 670 / Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

Рекомендовані системні вимоги Call of Duty Warzone

  • Процесор: Intel Core i5-11600K / AMD Ryzen 5 5600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарту: RTX 3060 / AMD RX 6600 XT
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

Як підібрати оптимальний ПК для Call of Duty Warzone

Який процесор потрібен для Call of Duty Warzone

Для Call of Duty Warzone можна використовувати 4-ядерний процесор, але ми рекомендуємо використовувати шести ядерний процесор при збірці ПК для цієї гри. Вибирайте чіпи з 11-го (Rocket Lake), 12-го (Alder Lake), 13-го (Raptor Lake) покоління від Intel – вони стануть чудовими варіантами для вашої ігрової збірки.

Яка відеокарта потрібна для Call of Duty Warzone

В наш час варто звернути увагу на Nvidia GeForce RTX 3050 та вище. Щоб технології Reflex і DLSS були якомога ефективнішими, вам знадобиться відеокарта з серії RTX від Nvidia: RTX 3060 / 3060 Ti / 3070 / 3080 / 3090.

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Call of Duty Warzone 

Для Call of Duty Warzone наш інтернет-магазин комп`ютерів рекомендує встановити 16 гігабайт оперативної пам'яті.

Огляд гри Call of Duty Warzone: Стара-нова колда

Атмосфера

Перше з чим стикається гравець завітавши у Варзону це звісно атмосфера. Тут ми можемо сказати що розробники попрацювали на славу, адже вас зустрічає не тільки красива графіка та старий добрий дух ігор серії Call of Duty, але й постійний розвиток. Річ у тім що Call of Duty Warzone – це по суті збірний образ всіх ігор Call of Duty, як тих що вже давно вийшли, так і тих, які тільки знаходяться в розробці. Нові пушки, нові локації та механіки, все що вам може запропонувати однокористувацька компанія якоїсь новинки в серії колди – гарантовано з'явиться і у Варзоні. Створення одного тайтлу який стане збірним образом всіх частин серії було питанням часу. Зазвичай, з виходом нової частини Call of Duty гравцям пропонувалася як однокористувацька компанія, так й мультиплеєр.

В результаті, як тільки виходила нова частина серії – стара мультиплеєрна компанія закидалася, адже всі йшли в нову. Запустивши Call of Duty Warzone розробник вирішили цю проблему, адже тепер вони постійно інвестують в активній тайтл, який ніколи не застаріє завдяки постійним оновленням та новим механікам. Підбиваючи підсумки стосовно атмосфери всередині Call of Duty Warzone ми можемо сказати, що фанатів серії ігор Call of Duty не очікує щось нове. Скоріше, ви отримаєте приємне відчуття дежавю, адже цей тайтл буде одночасно схожий на всі ваші улюблені частини серії. Що ж стосується новачків у світі Call of Duty то на них чекатиме драйв, адреналін та широкий асортимент озброєння, тобто все що треба для лідера серед кооперативних шутерів.

Ігровий ПК для Call of Duty Warzone

Геймплей

Геймплей – це один з найголовніших складників будь-якого тайтлу, тож про нього ми розповімо детальніше. Сам по собі геймплей у Варзоні мало чим відрізняється від будь-якої класичної частини колди, однак, тут немає глибокого сюжету, а замість нього вам пропонують адреналін, швидкість зміни обстановки та бажання досягти вершини рейтингу. Ще однією відмінністю від класичних ігор серії, крім того, що це Free to play проєкт, звісно є наявність скінів та косметики. Так так, ми знаємо що ігрова спільнота не те щоб добре відноситься до різноманітних скінів, однак, для таких проєктів це в прямому сенсі хліб розробників. І для того, щоб охочих купувати цей хліб було більше ніж зазвичай команда дизайнерів добряче постаралася. Call of Duty Warzone пропонує широкий асортимент методі кастомізації зброї. Ви можете використовувати реалістичні скіни, які взяті з реальних зразків зброї різноманітних спецпідрозділів. Якщо ж вам більше до вподоби неон та кіберпанк – для вас такое знайдеться кілька десятків скінів. Крім скінів вам доступні наліпки за допомогою яких ви можете завершити дизайн своє смертоносної зброї та знову повернутися у драйвовий світ Варзони.

Однак, скіни у цьому тайтлі це не просто забавка для казуальних гравців. Пропрацьована система унікалізації дозволяє досвідченим гравцям та фанатам серії зібрати той арсенал, про який вони мріють. Єдиним серйозним конкурентом для Call of Duty Warzone в аспекті кастомізації може бути хіба що Counter Strike. Стосовно інших проєктів – Call of Duty Warzone можна вважати лідером. Що ж стосується настрою який надає гра – то це ідеальний тайтл для відпочинку. Звісно вам знадобиться швидко реагувати на зміни в оточені та знаходити ворогів таким чином, щоб вони не знайшли вас. Однак, сама атмосфера гри, а також можливість грати з друзями створюють приємні відчуття від геймплею незалежно від того чи вдасться вам виграти в сесії, чи ні. Окремо варто відзначити івенти, які розробники пропонують гравцям. На відміну від мастодонтів f2p світу, таких як Дота 2, творці Call of Duty Warzone пропонують безліч безкоштовних активностей в яких можна взяти участь без придбання окремих пропусків. Таким чином, новачок у світі Варзон може отримати доступ до більшості активностей та івентів без необхідності платити за них своїми кровними і як ми вважаємо це гідно уваги.

Графіка

Звісно, пропрацьована атмосфера та цікавий геймплей для сучасного тайтлу мало що означали б, якби його графіка залишається на рівні минулих ігор серії. Тож цілком закономірно що створюючи Call of Duty Warzone розробник приділяв максимум уваги дизайну та якості картинки на вашому моніторі. Тут варто зазначити, що не дивлячись на всю графоністість проєкта – він без особливих проблем запуститься й не на надпотужний ПК. Все що вам необхідно щоб насолодитися Warzon це середній ПК та достатньо швидкий інтернет. Скіл та розуміння гри ви зможете отримати безпосередньо під час сесій. Завдяки використання новітніх технологій від Nvidia та AMD Activision вдалося запропонувати гравцям максимальну оптимізацію при мінімальних вимогах до заліза. Тож якщо ви не можете похизуватися наявністю у вашому корпусі відеокарти серії 4000 – ви все одно зможете насолодитися Варзоною. Знайшовши ідеальний баланс між якісною графікою та оптимізацією творці Call of Duty Warzone дали змогу гравцям з різноманітними системами насолоджуватися грою в одному лобі. Тож якщо ви давно шукали цікавий шутер, де розробники надають можливість унікалізувати свій лук, грати буквально на тостері та не просять грошей за будь-яку акцію або івент – Call of Duty Warzone це саме те що ви шукаєте.

Игровой компьютер для Call of Duty Warzone

Підбираємо оптимальний ПК для Call of Duty Warzone від інтернет-магазину HyperDitek

Для Call of Duty Warzonee ми підібрали ігрові комп'ютери. Збірка комп'ютера від HyperDitek – еталон високої якості та максимальної продуктивності.

Стандартні системні вимоги Call of Duty Warzone для ПК

HyperDitek  Core i5 11400 / RTX 3050 ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz), який працює на 12 потоків. Відеокарта - Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB). У збірці встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/2666 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

Высокие системные требования Call of Duty Warzone для ПК

HyperDitek Core i5 11600K / RTX 3060 ігрова збірка з 8-ядерним процесором Intel Core i5-11600K (3.9 4.9 GHz) і 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Є пристойна кількість фізичної пам'яті: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). Встановлена відеокарта – Nvidia GeForce RTX 3060 (8GB).

Ультра системные требования Call of Duty Warzone для ПК

HyperDitek Core i7 12700KF / RTX 3070 ігровий ПК з 12-ядерним процесором Intel Core i7-12700KF (3.6 - 5.0 GHz) з 16 потоками для обробки. Комп'ютер укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB), яка на даний момент по праву вважається однією з найкращих. Вона підтримує такі технології покращення графіки як: Ray Tracing, DLSS, Reflex. Присутня велика кількість ОЗП – 16 гігабайт стандарту DDR4 (3200 Gaming). Файлові накопичувачі: SSD (1 TB).

4К системні вимоги Call of Duty Warzone для ПК

HyperDitek  Core i9 13900K / RTX 4080 – кастомний ігровий ПК з 24-ядерним процесором Intel Core i9-13900K (3.0 & 5; 5.8 GHz), який працює на 32 потоків. У збірці встановлено водяне охолодження, 64 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4/3600 Gaming). Також ви можете побачити одну з найпотужніших відеокарт на сучасному ринку – Nvidia GeForce RTX 4080 (16 GB). Файлових накопичувачів два: SSD (1 TB) + SSD (1 TB / M.2 NVME).

Ми будемо дуже раді, якщо ця невелика стаття допомогла Вам зрозуміти який компьютер вам потрібен, і можливо Ви отримали відповіді на ваші запитання. В нашому інтернет-магазині компьютерів, Ви зможете купити комп'ютер для Call of Duty Warzone у каталозі. Також є можливість замовити збірку ПК на замовлення, виходячи з ваших побажань та бюджету. Сміємо помітити, що в нашому магазині можна придбати не тільки ігровий комп'ютер, але і ПК для офісу або комп'ютер для графічного дизайнера.

Цікаві пропозиції

Чому варто вибрати нас

Професійна збірка

Конфігурації комп'ютерів складені з урахуванням оптимального співвідношення вартість, продуктивність, надійність, на основі досвіду сотень професіоналів із сайту overclockers!

Спеціальне тестування

Для виявлення браку – за бажанням замовника, системний блок проходить 24-годинну перевірку за допомогою набору спеціальних тестових програм безкоштовно.

ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ

Гарантія на наш системний блок 3 роки! У наших збірках корпус не опечатується.

ПІДТРИМКА

Післяпродажна підтримка – Ви можете сміливо звернутися до нас з будь-якого питання, ми Вас не покинемо і допоможемо вирішити проблеми, що виникли.

Чат с менеджером