номери наших телефонів0 (800) 310-300
0 (800) 310-300 8 (063) 810-02-20 8 (068) 810-02-20

Графік роботи колцентру:

ПН - ПТ з 10:00 до 19:00

СБ з 10:00 до 15:00

НД - вихідний

Онлайн підтримка:

ПН - НД з 9:00 до 20:00

0
Товар доданий до обраного
0

Ігровий комп'ютер для Starfield

Ігровий комп'ютер для Starfield

Ігровий комп'ютер для Starfield

Купити ігровий комп'ютер для Starfield

Starfield - це майбутня комп'ютерна гра в жанрі RPG, shooter, action, яку розробляє Bethesda Game Studios. Гра розробляється для платформ Microsoft Windows та Xbox Series X/S та запланована до виходу в літо 2023 року.

Про гру

Події гри відбуваються у 2330 році, коли людство освоює та колонізує космос. Гравці зможуть дослідити глибини космосу і відкрити нові світи, зустріти різних інопланетних істот і вступати в контакт з різними фракціями та корпораціями. . Starfield є однокористувальницькою грою, яка зосереджена на дослідженні космосу, виконанні завдань і поліпшенні персонажа. Крім того, гравці зможуть налаштувати свій космічний корабель, підібрати спорядження та зброю для свого персонажа. Незважаючи на те, що офіційна інформація про Starfield поки ще обмежена, багато фанатів компанії Bethesda очікують, що гра міститиме безліч унікальних можливостей і буде відмінним продовженням попередніх ігор компанії в жанрі RPG. У грі будуть використовуватися елементи наукової фантастики та футуризму. Крім того, гра матиме сюжетну лінію, пов'язану з колонізацією космосу та дослідженням невідомих планет.

Системні вимоги ігрового комп'ютера для Starfield

Системні вимоги Starfield ще не анонсували, але ми можемо їх спрогнозувати. Гра працюватиме тільки на Windows x64, буде підтримка DX 12, DLSS, Ray Tracing. Важити Starfield теж буде чимало. Прогнозовані деталі системних трохи нижче:

Системні вимоги Starfield

  • Процесор: Intel Core i5-8300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайти
  • Відеокарту: Nvidia GeForce RTX 2060
  • Операційна система: Windows 10/11 (x64)

Як підібрати оптимальний ПК для Starfield

Який процесор необхідний для Starfield

Для Starfield рекомендуємо вибирати 6-ядерний процесор. Наприклад поставимо дві моделі: AMD Ryzen 5 5600X і Intel Core i5-12400F. Також чудовим вибором стане і 8-ядерний чіп AMD Ryzen 7 5800X.

Яка відеокарта необхідна для Starfield

Радимо починати підбір з Nvidia GeForce RTX 2060, так як масштаби Starfield, як і графічний рівень, вражають. Звичайно, існує велика можливість, що вказана в мінімалка відеокарта може бути Nvidia GeForce GTX 1060, але ми завжди дивимося в майбутнє, як і наш сьогоднішній гість. Саме тому рекомендуємо для гри Nvidia GeForce RTX 3060.

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Starfield

SSD-накопичувачем сьогодні нікого не здивуєш, але радимо купити твердотільний диск із пристойною кількістю пам'яті, тому що важити гра буде чимало. Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт.

Огляд гри Starfield

Атмосфера

Поки що офіційна інформація про атмосферу гри Starfield обмежена, але на основі трейлерів та інформації, яка була розкрита про гру, можна припустити, що гра матиме похмурий і серйозний тон. У грі буде представлено безліч місць, які можна буде дослідити, у тому числі різні планети та космічні об'єкти. Більшість із них, ймовірно, матимуть певні унікальні риси та особливості. Крім того, гравці зустрінуть різних інопланетних істот, фракції та корпорації, які матимуть свою власну історію та цілі. Взаємодія з ними відіграватиме важливу роль у грі. Також, судячи з трейлерів, у грі буде присутня безліч епічних космічних битв та динамічних бойових сцен. Загалом очікується, що Starfield буде створювати атмосферу нескінченних просторів космосу, де гравці матимуть можливість досліджувати, взаємодіяти та долати різні труднощі у непередбачуваному та небезпечному світі.

Крім загальних характеристик гри Starfield, про які ми вже говорили, є ще кілька цікавих деталей, які можуть привернути увагу гравців. По-перше, розробники обіцяють, що гра матиме унікальний світ та особливу атмосферу, яка занурить гравців у дивовижну та непередбачувану історію. Світ гри буде величезним та різноманітним, і гравці зможуть насолоджуватися його красою та жахами, досліджувати нові світи та зустрічати дивовижних істот. По-друге, гравці зможуть налаштовувати свій космічний корабель, підбирати екіпаж та обладнання, а також змінювати його зовнішній вигляд. Це додає нові елементи будівництва та кастомізації, які дозволять гравцям створювати унікальний та неповторний досвід гри. По-третє, гра буде представлена в новому ігровому движку, який був розроблений спеціально для Starfield. Це обіцяє покращену графіку та можливість створення більш складних ігрових механік. Нарешті, у грі будуть присутні елементи наукової фантастики, які занурюватимуть гравців у дивовижний світ космічних досліджень. Це може бути особливо цікавим для любителів наукової фантастики та футуристичних технологій. Загалом Starfield обіцяє бути унікальним і захоплюючим ігровим досвідом, який привабить любителів жанру RPG, шутерів та наукової фантастики.

Игровой ПК для Starfield

Геймплей

Оскільки гра ще не вийшла, не можна дати точний опис геймплею, проте на основі інформації, доступної на даний момент, можна припустити, що Starfield матиме безліч елементів RPG та екшену, а також футуристичні елементи, пов'язані з космічною тематикою. У грі гравці будуть досліджувати відкритий світ, зустрічати різних персонажів та виконувати різні місії. Очікується, що гравці зможуть вибирати, які завдання виконувати і як рухатися за сюжетом, також вони зможуть налаштовувати свій персонаж і підбирати відповідну зброю та екіпірування. Одним із ключових елементів геймплею є космічний корабель, на якому гравці переміщатимуться між планетами та різними космічними об'єктами. Гравці зможуть керувати кораблем і налаштовувати його, щоб краще відповідати своїм потребам та стилю гри. Очікується, що корабель також використовуватиметься у боях з іншими кораблями та у захисті від ворогів на поверхні планет. Крім того, у грі будуть присутні елементи наукової фантастики, такі як різні види зброї, гаджети та технології, які допомагатимуть гравцям у боях та дослідженнях. В цілому, Starfield обіцяє бути захоплюючою сумішшю RPG, шутера та наукової фантастики, яка дозволить гравцям насолоджуватися дослідженням космосу та захоплюючими битвами у новому унікальному світі.

Графіка

На даний момент немає офіційної інформації про графік гри Starfield, проте очікується, що гра матиме високоякісну графіку з використанням сучасних технологій. Bethesda Softworks, розробник гри, відомий своїми іграми з гарною графікою, такими як The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 4 та Doom Eternal, тому можна припустити, що Starfield також матиме високоякісну графіку. Відомо, що гра буде випущена на Xbox Series X/S і PC, тому очікується, що графіка максимально використовуватиме можливості цих платформ. Крім того, Bethesda використовує для своїх ігор власний ігровий движок Creation Engine, який регулярно покращується та оптимізується для кращої графіки та продуктивності. Загалом, можна припустити, що Starfield матиме якісну графіку з унікальним дизайном космічних пейзажів та персонажів, а також високим рівнем деталізації та реалістичності.

Вже існує деяка критика, заснована на трейлерах та інформації, представленої розробниками. Одна з головних критик, яку висувають деякі гравці, полягає в тому, що гра може стати ще однією " RPG-грою від Bethesda, зі схожим геймплеєм та механіками, які вже були використані в іграх, таких як Fallout та The Elder Scrolls. Також деякі люди критикують гру за її ексклюзивність для платформ Microsoft Windows та Xbox Series X/S, що може залишити за бортом багатьох потенційних гравців. Також було висловлено побоювання щодо того, як гра впорається з колонізацією космосу та створенням відкритого світу в такому масштабі. Деякі гравці побоюються, що світ може стати занадто порожнім і повторюваним, якщо розробники не приділять достатньо уваги різноманітності локацій та завдань. Однак, незважаючи на ці побоювання, багато гравців і фанати жанру чекають на гру з нетерпінням і сподіваються на те, що Starfield стане новою франшизою, яка стане гідним продовженням лінійки RPG-ігор від Bethesda.

Чи справді це так ми зможемо дізнатися коли пограємо в гру. У контексті гри Starfield, якщо ви плануєте грати в неї на високих налаштуваннях, то вам може знадобитися купити потужний комп'ютер або зібрати його самостійно. В інтернет-магазині ХайперДайтек Ви можете замовити збірка комп'ютера на замовлення та зібрати ПК, який підійде саме для вашого стилю гри. Звернувшись в інтернет-магазин, який пропонує послугу збирання ПК на замовлення, дозволить вам отримати потужний комп'ютер для гри в Starfield, який буде відповідати вашим потребам та уподобанням. Не забувайте, що окрім потужності, важливим фактором є і якість графіки, саме тому багато геймерів вибирають ПК з потужними відеокартами та процесорами. Якщо ви хочете придбати потужний комп'ютер для гри в Starfield, то інтернет-магазин HyperDitek - це відмінне місце для пошуку відповідних готових збірок ПК.

Ігровий комп'ютер для Starfield

Підбираємо оптимальний ПК для Starfield від інтернет-магазину HyperDitek

Для Starfield ми підібрали ігрові комп'ютери. Збірка комп'ютера від HyperDitek – стандарт високої якості та максимальної продуктивності.

Стандартні системні вимоги Starfield для ПК

Ігровий ПК Ryzen 5 3600 / RTX 3050 від HyperDitek ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) з 12 потоками . У ньому встановлена ігрова відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 (8 GB), реліз якої відбувся 2022-го. Встановлено два файлові накопичувачі: SSD (500 GB). Об'єм оперативної пам'яті – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

Високі системні вимоги Starfield для ПК

Ігровий персональний комп'ютер Core i5 11600K / RTX 3060 від HyperDItek з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11600K (3.9-4.9GHz). Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB/ITX), яку ми рекомендували для Starfield. Вона підтримує такі технології, як Ray Tracing, DLSS, а також технологію Reflex. Ситуація з накопичувачами та ОЗУ ідентична попередньому збиранню: SSD (480 GB), HDD (1 TB), 16 GB ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz).

Ультра системні вимоги Starfield для ПК

Ігровий ПК Core i5 11600K / RTX 3070 з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11600KF (3.9-4.9GHz). Потужному процесору – потужний відеопроцесор! У збірці ви побачите Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB), топову відеокарту з підтримкою технологій покращення графіки. Є 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming) і два жорсткі диски: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

4К системні вимоги Starfield для ПК

Ігровий персональний комп'ютер Core i7 11700KF/RTX 4070 Ti укомплектований 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700KF (3.6-5.0GHz) та 32 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Модель має флагманську ігрову відеокарту NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti (12 GB), яка дозволить впоратися з будь-якою грою. Також встановлено два файлові накопичувачі: SSD 1TB.

Цікаві пропозиції

Чому варто вибрати нас

Професійна збірка

Конфігурації комп'ютерів складені з урахуванням оптимального співвідношення вартість, продуктивність, надійність, на основі досвіду сотень професіоналів із сайту overclockers!

Спеціальне тестування

Для виявлення браку – за бажанням замовника, системний блок проходить 24-годинну перевірку за допомогою набору спеціальних тестових програм безкоштовно.

ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ

Гарантія на наш системний блок 3 роки! У наших збірках корпус не опечатується.

ПІДТРИМКА

Післяпродажна підтримка – Ви можете сміливо звернутися до нас з будь-якого питання, ми Вас не покинемо і допоможемо вирішити проблеми, що виникли.

Чат с менеджером