номери наших телефонів0 (800) 310-300
0 (800) 310-300 8 (063) 810-02-20 8 (068) 810-02-20

Графік роботи колцентру:

ПН - ПТ з 10:00 до 19:00

СБ з 10:00 до 15:00

НД - вихідний

Онлайн підтримка:

ПН - НД з 9:00 до 20:00

0
Товар доданий до обраного
0

Ігровий комп'ютер для Dying Light 2 Stay Human

Ігровий комп`ютер для Dying Light 2 Stay Human

Ігровий ПК для Dying Light 2 Stay Human

Ігровий комп'ютер для Dying Light 2 Stay Human

Більшість популярних тайтлів рано чи пізно отримують свої продовження. У питаннях очікування, геймери посідають перше місце, адже готові чекати продовження улюбленої гри 5, й навіть 15 років. У випадку з DYING LIGHT геймерам довелося чекати довгих 9 років, але в результаті це очікування виправдало себе. Чи ні? Саме про це ми зараз і поговоримо.

Про гру

Події Dying Light 2 розгортаються вже через 15 років після першого спалаху епідемії в Харрані. Людство як і належить жанру гри, знаходиться в критичному стані на межі виживання, проживаючи в місті, що має назву Вілледор. Друга частина гри отримала схвальні відгуки від багатьох гравців. За перші декілька тижнів в Dying Light 2 пограти більше 3 мільйонів геймерів.

Системні вимоги ігрового ПК для Dying Light 2 Stay Human

Для цієї гри знадобиться гарний комп`ютер. Для комфортної гри буде потрібна доволі потужна відеокарта – без якої Вам буде не досить комфортно грати в цю комп`ютерну гру. Також обов'язковою вимогу буде – 64-розрядна OC Windows. Для інсталяції Dying Light 2 буде потрібно 60 GB вільного місця на жорсткому диску HDD або SSD.

Мінімальні системні вимоги Dying Light 2 Stay Human

  • Процесор: Intel Core i3-9100F / AMD Ryzen 3 2300X
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарту: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti/AMD Radeon RX 560
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

Системні вимоги, що рекомендуються Dying Light 2 Stay Human (FullHD)

  • Процесор: AMD Ryzen 5 3600X / Intel Core i5-8600K
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарту: Nvidia GeForce RTX 2060/AMD Radeon 6600
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

Системні вимоги, що рекомендуються Dying Light 2 Stay Human (2к)

  • Процесор: AMD Ryzen 5 5600X / Intel Core i5-11600K
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарт: NVIDIA GeForce RTX 3070 / AMD Radeon RX 6700 XT
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

Як підібрати оптимальний ПК для Dying Light 2 Stay Human

Який процесор потрібен для Dying Light 2 Stay Human

Для середніх налаштувань Dying Light 2 Stay Human можна встановити 4-ядерний процесор. Покоління –ndash; не нижче 9-го (Coffee Lake). Для великих та великих знадобиться 6-ядерний чіп. Наші рекомендації: Intel Core i3-10100F/AMD Ryzen 5 5600X/Intel Core i5-10400F.

Яка відеокарта потрібна для Dying Light 2 Stay Human

Відеокарта Nvidia GTX 1050 Ti з чотирма гігабайтами пам'яті видає 30 FPS в Dying Light 2 Stay Human, яку ми все ж таки рекомендуємо замінити Nvidia GeForce GTX 1660. Для високих налаштувань.

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Dying Light 2 Stay Human

Як показали тести, гру можна запустити на комп'ютері із 8 GB оперативної пам'яті, але для збільшення злагодженості, плавності гри і комфорту, рекомендуємо встановити 16 GB оперативної пам'яті, особливо це важливо якщо налаштування графіки вище середніх. Також рекомендовано накопичувач – SSD диск.

Огляд гри Dying Light 2 Stay Human

Атмосфера

Зазвичай геймери досить скептично відносяться до продовжень, адже ризик що найкращу історію зіпсують, а цікавих героїв не розкриють повністю, завжди присутній. У випадку з DYING LIGHT геймери не просто отримали продовження, вони отримали той самий тортик, тільки набагато більший. Нова частина DYING LIGHT зберегла атмосферу та драйв першої, додавши до них таймінги та моральний вибір. Протягом усієї гри гравцю доведеться обирати на чиєму він боці, а від його вибору залежатиме не тільки життя головного героя, але й NPC.

Перша частина гри закінчилася тим, що людству майже вдалося побороти вірус, в нього були всі шанси на хепі-енд, але підступна компанія ВГМ вирішила, що хепі-енд це не про людство. Саме тому компанія перехопила зразки вірусу, модифікувала його і за законами жанру – почала нову епідемію. Майже все населення Землі, а точніше 98% від того, що залишилося після першої частини гри було інфіковано, міста та цілі штати були зруйновані військовою технікою задля зупинення зараження, але й ці спроби виявилися марними. Телефонний зв’язок як і інтернет стали реліктами, а повідомлення та посилки передають кур’єри. Вам хотілося отримати Death Stranding з зомбі та драйвовим геймплеєм? DYING LIGHT 2 STAY HUMAN готова вам це запропонувати!
 

Геймплей

Від класичного апокаліпсиса гра отримала найкраще – вулиці, наповнені зомбі. На відміну від інших представників жанру DYING LIGHT 2 STAY HUMAN дає цілком логічне пояснення виживання людей, адже ті хто пережили епідемію мешкають на дахах, у той час, як вулицями тиняються зомбарі. Саме розташування людей на дахах робить головний метод пересування головного героя, Ейдена, логічним, адже його здібності по пересуванню через перешкоди за допомогою дахів, балок та затяжних стрибків варті медалі. Те ж можна сказати й про його методику кулачного бою, адже використовувати можна не тільки зброю, але й оточуючі вас предмети. Битви з зомбі досить цікаві, оскільки різноманітні підвиди мізкоїдів можуть створити для головного героя чимало проблем. Особливо ефектно виглядають бійки між головним героєм та людьми. Аніматори DYING LIGHT 2 STAY HUMAN добрячке постаралися для того, щоб досягти реалізму під час махання кулаками, а вміння Ейдена використовувати все що може потрапити під руку, додають цим бійкам драйву та відчуття, що саме він тут майстер на всі руки та ноги.   Коли розробка гри була розпочата, ходили чутки, що над сюжетом гри буде працювати Кріс Авеллон – всі фанати затамували подих. На жаль Кріса кікнули з проєкту зі швидкістю світла, тож очікувати що гра запропонує щось нове у питаннях сюжету не має сенсу. DYING LIGHT 2 STAY HUMAN побудована на класичній боротьбі двох фракцій, в кожної з яких свої переконання. Миротворці – це колишні військові які вважають, що вирішувати питання на вулицях єдиного вцілілого міста Віледора можна тільки за допомогою пропаганди та зброї. Виживші – це аналог хіпі у світі повного апокаліпсиса. На відміну від Миротворців, головною метою цієї фракції є, як не дивно, вижити. Для цього представники фракції торгують усім чим можна, а іноді прибирають конкурентів за допомогою доносів. Тож назвати їх святими теж буде помилкою. Протягом усієї гри вам доведеться обирати, на чиєму ви боці.

Игровой ПК для Dying Light 2 Stay Human

Захоплюючи території ви зможете вирішувати, під чий протекторат їх віддати. Ваші рішення будуть змінювати діалоги, але не варто очікувати інтерактивності світу, більшість сюжетних поворотів прописані скриптами, тож у вас є можливість впливати лише на окремих NPC. Оцінюючи сюжет цієї гри ми впевнено можемо вліпити йому “середнячок”. DYING LIGHT 2 STAY HUMAN не пропонує чогось нового, не дає вам змогу повною мірою впливати на світ та в цілому виглядає як калька на сотні продуктів які виходили протягом останніх десяти років. Та не варто ставити на цій грі хрест, адже серія DYING LIGHT – це не про діалоги та сюжет, це про драйв та екшен.

Головним досягненням розробників DYING LIGHT 2 STAY HUMAN сміливо можна назвати відкритий світ. Тут гейм-дизайнери постаралися на відмінно, адже світ дійсно не маленький, а кількість варіантів ознайомлення з ним викликає повагу. Ви можете згадати фільм 13 Район та стрибати по усім дахам Вілідору зі швидкістю пантери, або влаштовувати вечірні променади вуличками які прямо таки розриваються від зомбаків різних класів, типів та здібностей, Вибір як завжди залишається за вами, але варто врахувати що кількість вибитих зомбі ніяк не поліпшить вам процес проходження, це скоріше елемент антистрес, щоб в перервах між місіями ви могли надавати тумаків текстурам. Текстури до речі згодом оновляться, тож вбити всіх зомбі вам не вдасться. Загалом світ DYING LIGHT 2 STAY HUMAN дає вам можливість згадати всіх кривдників, в тому числі й вашого начальника який виписав вам догану – і як слід наваляти їм. Вибір зброї та прийомів, які доступні Ейдену, потішить кожного геймера, а можливість прокачуватися дозволить зробити побиття кривдників в обличчі зомбі та звичайних людей дійсно ефективним.

Графика

Не дивлячись на суттєву перерву у розробці між першою та другою частинами DYING LIGHT – новинка не виглядає як щось “о боже це гра чи реальне життя”. Розробники наче і не намагалися досягти хоч якогось поліпшення графіки у порівнянні з першою частиною, тож ваші очі будуть страждати від місцями квадратних текстур та відсутності деталізації. Окремо варто згадати про світло у грі, адже воно скоріше за все курило ті самі гриби, що й половина персонажів у Far Cry 3. Пересуваючись по місту вам може здатися що сонце над Вілідором подорожує, намагаючись випалити ваші очі й в реальності приблизно так і є. Граючи у DYING LIGHT 2 STAY HUMAN ми зіткнулися з тим, що місцями зміна кута освітлення виглядає наче ми потрапили на зйомки якоїсь продукції, бо реалізмом ту і не пахне. Тож якщо ви відноситеся до знатного роду графікофілів – цей проєкт навряд чи викличе у вас задоволення та необхідність змінювати штанці. Якщо ж графіка та сюжет для вас не є головними аспектами у виборі гри й вас цікавить можливість витратити 500 годин свого життя на побиття зомбі, лупцювання всіх фракцій та знайомство зі світом який робить вигляд що ви щось вирішуєте – DYING LIGHT 2 STAY HUMAN ідеальна гра для вас.

Игровой компьютер для Dying Light 2 Stay Human

Підбираємо оптимальний ПК для Dying Light 2 Stay Human

Для запуску гри Dying Light 2 варто придбати ігровий комп'ютер від Hyperditek. Наші топові ПК здатні реалізувати ігровий процес у 4К з високим FPS та технологіями покращення графіки. Пропонуємо Вам переглянути декілька збірок для Dying Light 2:

Стандартні системні вимоги для комп'ютера Dying Light 2 Stay Human

Комп'ютер від HyperDitek Core i5 11400 / GTX 1660 Super– зібрано в корпусі Aerocool Hive FRGB з LED-підсвіткою на вентиляторах. Встановлено процесор Intel Core i5-11400F (2.6-4.4 GHz) 6-ядерним із сімейства Alder Lake. Відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 Super (6 GB) та 16 гігабайт оперативної пам'яті DDR4 з частотою 3200 MHz. Накопичувач для файлів SSD 500 Gb.

Високі системні вимоги для комп'ютера Dying Light 2 Stay Human

Збірка Core i5 11400 / RTX 3050 – ігровий персональний комп'ютер у корпусі Aerocool Hive FRGB з LED-підсвічуванням. Має процесор Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) 6-ядер та 12 потоків. Чіпсет до 11-го покоління Rocket Lake, яке вийшло 2021 року. За графіку відповідає відеокарта RTX 3050 (8 GB) - новинка від Nvidia з підтримкою Ray Tracing та DLSS. Накопичувач SSD 500 GB. Об'єм ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам DDR4/3200.

Ультра системні вимоги для ПК Dying Light 2 Stay Human

Комп'ютер HyperDitek Core i5 12500 / RTX 3070Ti – ігровий ПК з процесором Intel Core i5-12500 (3.0-4.6GHz) 6-ядер та 16 гігабайтами оперативної пам'яті DDR4 3200. Ігрова відеокарта GeForce RTX 3070 Ti (8 GB), потужного GPU на архітектурі Ampere. Для зберігання файлів використовується накопичувач SSD 500 GB.

4К системные требования ПК Dying Light 2 Stay Human

Комп'ютер HyperDitek Core i7 10700K / RTX 3080 – ігрова збірка з 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700KF 3.8-5.1 GHz із сімейства Rocket Lake. Модель отримала корпус з ARGB LED-підсвічуванням. Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB), яка реалізує технологію трасування променів і технологію DLSS. Встановлено 16 гігабайти оперативної пам'яті DDR4 3200. Файлові накопичувачі: SSD 1 ТB..

Будемо раді, якщо ця стаття допомогла Вам. В асортименті нашого інтернет-магазину ПК є комп'ютери для Dying Light 2 Stay Human. Ознайомитися з варіантами ПК можна у каталозі. Також  наш магазин займається індивідуальною збіркою комп'ютерів на замовлення, з усіх питань звертайтесь до наших менеджерів. Варто вказати, що в нас продаються ПК не тільки для ігор, а й для роботи, наприклад ком'ютери для дизайнера.

Цікаві пропозиції

Чому варто вибрати нас

Професійна збірка

Конфігурації комп'ютерів складені з урахуванням оптимального співвідношення вартість, продуктивність, надійність, на основі досвіду сотень професіоналів із сайту overclockers!

Спеціальне тестування

Для виявлення браку – за бажанням замовника, системний блок проходить 24-годинну перевірку за допомогою набору спеціальних тестових програм безкоштовно.

ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ

Гарантія на наш системний блок 3 роки! У наших збірках корпус не опечатується.

ПІДТРИМКА

Післяпродажна підтримка – Ви можете сміливо звернутися до нас з будь-якого питання, ми Вас не покинемо і допоможемо вирішити проблеми, що виникли.

Чат с менеджером