номери наших телефонів0 (800) 310-300
0 (800) 310-300 8 (063) 810-02-20 8 (068) 810-02-20

Графік роботи колцентру:

ПН - ПТ з 10:00 до 19:00

СБ з 10:00 до 15:00

НД - вихідний

Онлайн підтримка:

ПН - НД з 9:00 до 20:00

0
Товар доданий до обраного
0

Комп'ютер для Ark II: системні вимоги

Купити комп'ютер для Комп'ютер для Ark II: системні вимоги

ПК для Ark II

Купити ігровий Компьютер для Ark II

Усі мають захоплення динозаврами. Ці створіння заворожують нас своїми розмірами та викликають диво, як вони втратили боротьбу за еволюцію перед дрібними ссавцями. Відомі студії кіноіндустрії це розуміють і постійно радують нас фільмами про динозаврів.

Про гру

Проте в сфері відеоігор ситуація трохи інша. За всю історію геймдеву вийшло лише декілька великих проектів, в яких присутні динозаври. Найвідоміші з них – "Jurassic Park: The Game" та "Turok". Розробникам зі Studio Wildcard це не влаштовувало, тому влітку 2015 року вони випустили "Ark: Survival Evolved" – онлайн виживанку, головною особливістю якої стали динозаври та механіка взаємодії з ними.

Гра виявилася надзвичайно популярною. Протягом місяця після виходу до раннього доступу кількість продажів перевищила 1 мільйон копій, що є вражаючим показником для невеликого інді-проекту. У 2017 році відбувся офіційний реліз, а в 2020 розробники оголосили про "Ark 2" – другу частину багатокористувацької виживанки в світі динозаврів. Офіційної дати виходу поки немає, але реліз гри планується на 2024 рік.

Системні вимоги ігрового комп'ютера для Ark II

Мінімальні системні вимоги Ark II

  • Процесор: Intel Core i5 10400
  • Оперативна пам'ять: 16 GB
  • Відеокарт: NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
  • Місце на диску: 100 GB на SSD
  • Операційна система: Windows 10, 11

Рекомендовані системні вимоги Ark II

  • Процесор: Intel Core i5 14500
  • Оперативна пам'ять: 32 GB
  • Відеокарту: NVIDIA GeForce RTX 4070 Super 16 GB
  • Місце на диску: 100 GB на SSD
  • Операційна система: Windows 10/11 (x64)

Максимальні системні вимоги Ark II

  • Процесор: Intel Core i7 14700K
  • Оперативна пам'ять: 32 GB
  • Відеокарту: NVIDIA GeForce RTX 4090 24GB
  • Місце на диску: 100 GB на SSD
  • Операційна система: Windows 10/11 (x64)

Огляд гри Ark II

Сюжет

Сюжет Ark 2 розгортається на віддаленому острові, населеному первісними істотами. Головний герой, Сантьяго, з виглядом Віна Дизеля, знаходить дівчинку Міку. Протягом їхнього перебування разом вони розвивають особливі стосунки, схожі на ті, що між батьком і донькою. Сантьяго повинен боротися за власне виживання та захищати Міку від усіляких небезпек на острові.

Геймплей

Геймплей Ark 2 ґрунтуватиметься на основах першої частини. Для виживання гравцям доведеться збирати каміння, добувати деревину, виготовляти інструменти, полювати на тварин і будувати притулки. Допомагатимуть у цьому динозаври, які не тільки ходять по землі, але й можуть літати або плавати. Перед тим як використовувати динозаврів у грі, гравцеві доведеться їх приручити. Для цього потрібно буде ставити пастки та планувати їхнє використання. Інакше приручити тварин не вдасться. Крім тварин, гравцеві загрожуватимуть інші гравці, які можуть напасти на базу та знищити її. Щоб протистояти розбійникам, доведеться планувати оборону та співпрацювати з іншими гравцями.

Графіка

Графіка в грі Ark 2 очікується дуже вражаючою та реалістичною, оскільки розробники використовують останні технології движка Unreal Engine 5. Зокрема, вони заявили про використання методу глобального освітлення Lumen та алгоритму віртуалізації мікрополігонів Nanite. Ці технології дозволяють досягти вражаючої деталізації і реалізму оточуючого світу, а також покращити освітлення та текстури в грі. З огляду на використання таких передових технологій, можна очікувати вражаючі краєвиди, динамічне освітлення, реалістичні тварини та динозаври, а також деталізовані об'єкти та середовища. Такі покращення графіки дозволять гравцям насолоджуватися неймовірною атмосферою та іммерсивним ігровим досвідом

Купить компьютер для игры Арк II

Купить игровой компьютер для ПК для Арк II

Підбираємо оптимальний ПК для Ark II від інтернет-магазину Hyperditek

Для Ark II ми підібрали ігрові комп'ютери. Збірка комп'ютера від Hyperditek – стандарт високої якості та максимальної продуктивності.

Стандартні системні вимоги ПК для Ark II для ПК

Ігровий комп'ютер Core i5 10400 / RTX 3060 від Hyperditek це збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400  4.3GHz) з 12 потоками. У ньому встановлена ігрова відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3060 (12 GB), реліз якої відбувся 2022-го. Встановлено два файлові накопичувачі: SSD (500 GB). Об'єм оперативної пам'яті – 16 гігабайт (DDR4/3200 MHz).

Високі системні вимоги ПК для Ark II для ПК

Ігровий персональний комп'ютер i5 14600K / RTX 4070 Super від Hyperditek з 6-ядерним процесором Intel Core i5-14600K (3.5-5.3GHz). Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 4070 Super (12 GB), яку ми рекомендували для Ark II. Ситуація з накопичувачами та ОЗУ ідентична попередньому прибиранню: SSD (512 GB), 32 GB ОЗУ (DDR5 / 5200 MHz).

Ультра системні вимоги Ark II для ПК

Ігровий ПК Core i7 14700K/RTX 4090 з 6-ядерним процесором Intel Core i7-14700K (3.4-5.6GHz). Потужний процесор – потужний відеопроцесор! У збірнику Ви побачите Nvidia GeForce RTX 4070 (24 GB), топову відеокарту з підтримкою технологій покращення графіки. Є 32 гігабайт оперативної пам'яті (DDR5 / 5200 Gaming) та два жорсткі диски: SSD (512 GB).

Ark 2 - це захоплива комп'ютерна гра, яка потребує потужного комп'ютера для запуску та повного насолоди від гри. Якщо ви хочете насолоджуватися візуальною та звуковою графікою гри в її повному обсязі, то вам необхідно придбати потужний комп'ютер або замовити збірку комп'ютера в нашому інтернет-магазині. Ви можете купити комп'ютер у нас, навіть не виходячи з дому. Крім того, у нас ви знайдете великий вибір готових конфігурацій комп'ютерів з різними характеристиками та вартістю, яка відповідає вашому бюджету. Інтернет-магазин ПК може бути вигідним варіантом для тих, хто шукає якісний та потужний комп'ютер за доступною ціною.

Ви можете легко порівняти ціни та характеристики комп'ютерів на нашому сайті інтернет-магазину ПК та зробити свій вибір, не залишаючи вдома. Крім того, ми надаємо послугу доставки замовлення прямо до вашого будинку, що значно заощаджує ваш час та зусилля. Таким чином, якщо ви хочете насолодитися грою Ark 2 в повній мірі, покупка потужного комп'ютера або замовлення комп'ютера в інтернет-магазині комп'ютерів - відмінний варіант для вас. Ваш комп'ютер буде готовий до запуску гри без будь-яких затримок чи зависань. Якщо ви знаходитесь в Черкасах, Києві, Харкові чи іншому місті України, ви також можете замовити індивідуальне збирання комп'ютера під ваш запит.

Цікаві пропозиції

Чому варто вибрати нас

Професійна збірка

Конфігурації комп'ютерів складені з урахуванням оптимального співвідношення вартість, продуктивність, надійність, на основі досвіду сотень професіоналів із сайту overclockers!

Спеціальне тестування

Для виявлення браку – за бажанням замовника, системний блок проходить 24-годинну перевірку за допомогою набору спеціальних тестових програм безкоштовно.

ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ

Гарантія на наш системний блок 3 роки! У наших збірках корпус не опечатується.

ПІДТРИМКА

Післяпродажна підтримка – Ви можете сміливо звернутися до нас з будь-якого питання, ми Вас не покинемо і допоможемо вирішити проблеми, що виникли.

Чат с менеджером