номери наших телефонів0 (800) 310-300
0 (800) 310-300 8 (063) 810-02-20 8 (068) 810-02-20

Графік роботи колцентру:

ПН - ПТ з 10:00 до 19:00

СБ з 10:00 до 15:00

НД - вихідний

Онлайн підтримка:

ПН - НД з 9:00 до 20:00

0
Товар доданий до обраного
0

Комп'ютер для Frostpunk 2: системні вимоги

Купити комп'ютер для Комп'ютер для Frostpunk 2: системні вимоги

ПК для Frostpunk 2

Купити ігровий комп'ютер для Frostpunk 2

У 2018 році команда розробників з 11 bit studios вразила геймерів унікальним поєднанням двох абсолютно різних ігрових жанрів, які на перший погляд здавалися непоєднуваними. Це поєднання виживання та стратегії в реальному часі (РТС) здійснилося завдяки грі Frostpunk, визнаній найкращою стратегією 2018 року на престижній премії The Game Awards.

Ця нагорода є найбільш видатною та авторитетною у світі відеоігор, аналогічно кінопремії "Оскар". Після успіху першої частини розробники взялися за створення сиквела, який, за офіційними даними, вийде в реліз вже дуже скоро. Очікується, що Frostpunk 2 побачить світ 25 липня 2024 року.

Про гру

Гра пропонує гравцеві захоплюючий іммерсивний досвід, у якому кожне рішення має свої наслідки та впливає на долю поселення. Велика кількість нововведень, різноманітність можливостей та складність геймплею роблять Frostpunk 2 захоплюючою та захоплюючою грою для шанувальників стратегічних ігор та постапокаліптичних сюжетів. Одним з ключових аспектів гри є здатність гравця адаптуватися до умов, що змінюються, знаходити баланс між раціонами. рішення для виживання свого поселення у безжальному світі льодовикового апокаліпсису.

Системні вимоги ігрового комп'ютера для Frostpunk 2

Мінімальні системні вимоги Frostpunk 2

  • Процесор: Intel Core i5 12400
  • Оперативна пам'ять: 8 GB
  • Відеокарт: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti  4GB
  • Місце на диску: 30 GB на SSD
  • Операційна система: Windows 10/11 (x64)

Рекомендовані системні вимоги Frostpunk 2

  • Процесор: Intel Core i5 14500
  • Оперативна пам'ять: 16 GB
  • Відеокарта: NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
  • Місце на диску: 30 GB на SSD
  • Операційна система: Windows 10/11 (x64)

Максимальні системні вимоги Frostpunk 2

  • Процесор: Intel Core i7 14700K
  • Оперативна пам'ять: 16 GB
  • Відеокарта: NVIDIA GeForce RTX 4080 16 GB
  • Місце на диску: 30 GB на SSD
  • Операційна система: Windows 10/11 (x64)

Огляд гри Frostpunk 2

Сюжет

Наприкінці 19 століття настає льодовиковий період, викликаний затемненням сонячного світла, що призводить до катастрофічних кліматичних змін. Першими цими змінами страждають південні країни, які зовсім не готові до холоду, а згодом руйнуються північні держави. Ті, хто вижив, об'єднуються в групи і будують нові поселення навколо теплових веж - величезних вугільних установок, які можуть нагрівати цілі міста. Але ці вежі забезпечують лише тепло, тоді як для виживання людям все ще потрібна їжа, вода та ліки, а отримати це у новому замерзлому світі стає дуже складно.

Через брак ресурсів у поселеннях постійно виникають суперечки та конфлікти. Розв'язувати будь-які розбіжності доводиться правителям. Вони повинні стежити за громадським порядком та розвивати поселення так, щоб ресурсів вистачало для всіх. Інакше громадяни повалять правителя або померлі від необачного управління.

Для виживання та збереження влади правителі змушені приймати дуже складні рішення, такі як:

  • використовувати трупи людей як добрива або ховати їх;
  • впускати мігрантів, що збільшить кількість голодуючих або видворяти їх;
  • примушувати мешканців голодувати або таємно додавати в їх їжу тирсу і т.д.

Дія Frostpunk 2 розгортається через 30 років після подій першої частини. Клімат на землі стає кращим, але планета все одно вкрита снігом і льодом. Гравець бере під управління одне арктичне поселення, проте його влада в ньому буде дуже обмежена міською радою. Геймеру доведеться шукати баланс між наказами керівництва, настроєм громадян та наявними ресурсами. Тільки так гравець зможе вижити, а також врятувати поселення від холоду, голоду та громадянської війни.

Купити комп'ютер для гри Frostpunk 2

Геймплей

Frostpunk 2 – це поєднання економічної стратегії у реальному часі та будівельного симулятора. Від інших подібних проектів новинка відрізняється своєю метою – гравцю не потрібно просто розвиватись, а виживати. Для досягнення цієї мети доведеться вивчати необхідні технології, будувати споруди вчасно та відправляти пошукові експедиції для знаходження корисних ресурсів. Помилки в управлінні матимуть серйозні наслідки. Наприклад, якщо не буде збудовано медичних закладів вчасно, громадяни почнуть швидко вмирати. З трупами можна розпорядитися двома способами: поховати їх з почестями або використовувати як добрива для теплиць. Другий варіант може здатися нелюдським, але дозволить уникнути голоду в майбутньому. Frostpunk 2 постійно ставитиме гравця перед подібними виборами. Геймеру доведеться знаходити баланс між раціональністю та людяністю.

Нові механіки та геймплейні особливості

Геймплей Frostpunk 2 залишиться в основі механік першої частини, але розробники внесли безліч інновацій, щоб оновити гру. У другій частині міста буде поділено на різні райони з унікальними будинками. Наприклад, один район може призначатися виключно для промислових споруд, а інший -; для наукових. Гравцеві потрібно буде збалансувати роботу різних районів, щоб підвищити шанси на виживання.

Міська рада заважатиме прийняттю багатьох рішень і може блокувати дії гравця. Наприклад, щоб заборонити дитячу працю, користувачеві доведеться спочатку отримати підтримку більшості голосів у раді. Однак зробити це буде складно через різні групи поселенців у раді. Гравцю доведеться збалансувати різні політичні фракції та вибирати шлях розвитку, який задовольнятиме всіх.

Непопулярні рішення можуть призвести до народного невдоволення. У цьому випадку громадяни можуть повалити уряд, включаючи гравця. Якщо це станеться, гравцеві доведеться починати нову гру або завантажувати останню безпеку. Ще однією новинкою стане режим "пісочниці", де гравець зможе налаштувати політичні характеристики перед початком гри. Однак у сюжетному режимі ця опція не буде доступна.

Купити ігровий комп'ютер для ПК для Frostpunk 2

Підбираємо оптимальний ПК для Frostpunk 2 від інтернет-магазину Hyperditek

Для Frostpunk 2  ми підібрали ігрові комп'ютери. Збірка комп'ютера від Hyperditek – стандарт високої якості та максимальної продуктивності.

Стандартні системні вимоги ПК для Frostpunk 2 для ПК

Ігровий комп'ютер Core i5 10400 / RTX 3060 від Hyperditek це збірка з 6-ядерним процесом Core i5-10400  4.3GHz) з 12 потоками. У ньому встановлено відеокарту NVIDIA GeForce RTX 3060 (12 GB), реліз якої відбувся в 2022 році. Встановлено два файлові накопичувачі: SSD (500 GB). Об'єм оперативної пам'яті – 16 гігабайт (DDR4/3200 MHz).

Високі системні вимоги ПК для Frostpunk 2 для ПК

Ігровий персональний комп'ютер Core  i5 14600K / RTX 4060 від Hyperditek з 6-ядерним процесором Intel Core i5-14600K (3.5-5.3GHz). Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 4 060 (8 GB), яку ми рекомендували для Frostpunk 2. Ситуація з накопичувачами та ОЗУ ідентична попередньому прибиранню: SSD (1 TB), 32 GB ОЗУ (DDR5/520 >

Ультра системні вимоги Frostpunk 2 для ПК

Ігровий ПК Core i7 14700K/RTX 4080 з 6-ядерним процесором Intel Core i7-14700K (3.4-5.6GHz). Потужний процесор - потужний відеопроцесор! У збірнику Ви побачите Nvidia GeForce RTX 4080 (16GB), топову відеокарту з підтримкою технологій покращення графіки. Є 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR5/5200) і два жорсткі диски: SSD (1 TB).

Frostpunk 2 - захоплююча комп'ютерна гра, яка вимагає потужного комп'ютера для повного занурення в ігровий світ. Якщо ви мрієте про повноцінний ігровий досвід із кращою візуальною та звуковою графікою, вам знадобиться потужний комп'ютер або можливість замовити його зі складанням у нашому інтернет-магазині ПК. У нашому магазині ви зможете придбати комп'ютер без необхідності виходу з дому. Ми пропонуємо широкий вибір готових конфігурацій з різними характеристиками та ціновими діапазонами для задоволення ваших потреб та бюджету.

Порівняти ціни та характеристики комп'ютерів на нашому сайті дуже легко, а потім зробити свій вибір, не виходячи з дому. Зручна доставка замовлення прямо у ваш будинок дозволить вам заощадити час та зусилля. Отже, якщо ви хочете насолодитися грою Frostpunk 2 у повному обсязі, покупка потужного комп'ютера або замовлення комп'ютера в нашому інтернет-магазині буде ідеальним варіантом.

Цікаві пропозиції

Чому варто вибрати нас

Професійна збірка

Конфігурації комп'ютерів складені з урахуванням оптимального співвідношення вартість, продуктивність, надійність, на основі досвіду сотень професіоналів із сайту overclockers!

Спеціальне тестування

Для виявлення браку – за бажанням замовника, системний блок проходить 24-годинну перевірку за допомогою набору спеціальних тестових програм безкоштовно.

ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ

Гарантія на наш системний блок 3 роки! У наших збірках корпус не опечатується.

ПІДТРИМКА

Післяпродажна підтримка – Ви можете сміливо звернутися до нас з будь-якого питання, ми Вас не покинемо і допоможемо вирішити проблеми, що виникли.

Чат с менеджером